Welkom op mijn hobby pagina! Waarom werkt de combinatie van reizen en fotografie voor mij zo goed?

Reizen

Wie is er niet dol op reizen? Even lekker weg van het dagelijks leven met alle zorgen en problemen dat het met zich meebrengt. Elk land is uniek en daarom is iedere reis keer op keer weer een nieuwe ervaring. Als je reist, merk je pas hoe verschillend de wereld is. Andere culturen, andere landschappen en andere normen en waarden… je komt het allemaal tegen. Vooral de overweldigende natuur in andere landen is geweldig. Hoge bergen en grote vlaktes met prachtige wilde dieren kom je niet tegen in Nederland. Behalve misschien in de dierentuin, maar het is veel leuker om zulke beesten in hun natuurlijke habitat te zien.

Nederland is natuurlijk een rijk land. Sommige dingen zijn voor ons vanzelfsprekend, maar in andere landen is dat zeker niet het geval. Het is indrukwekkend om te zien hoe de lokale bevolking hiermee omgaat.

Fotografie

Het mooie aan fotograferen is dat je de mooiste en meeste unieke beelden kan vastleggen en voor altijd kan bewaren. Gepassioneerde fotografen gaan altijd voor het mooiste shot. Vooral de combinatie met reizen werkt goed. Je ziet dingen die je normaal nooit zou zien. Zodra je een mooie reeks heb gemaakt in het buitenland kan je het weer meenemen naar het thuisland.

Sport

Sport neemt een belangrijke plek in.  Zo ben ik een enorme tennis fanaat. Ik speel zelf ook nog tennis bij de veteranen. Heerlijk hoe je even je frustratie eruit kan slaan. Voetbal is ook een passie. Ik doe het zelf niet meer, maar mijn kleinzoon zit wel op voetbal. Als trotse opa sta ik altijd op zaterdag langs de zijlijn, door weer en wind.