Ik vertel jullie graag over mijn ervaringen met de mooiste plekjes in Europa. Mensen denk dat Europa geen mooie plekjes heeft. Reizigers zoeken het vaak verder weg. Ook in Europa zijn de mooiste wereld wonderen te vinden. Ik zal jullie laten zien wat mijn lieveling plekjes in Europa zijn. Daarnaast zal ik jullie adviseren welke ik het leukste vindt!

Mooiste plekjes

Schotse hooglanden

Een van de mooiste natuurgebieden in Europa zijn de Schotse Hooglanden. Ik was erg onder de indruk van de bergachtige omgeving. Je zal direct begrijpen waar al die sprookjes verhalen vandaan komen. Een prachtige maar mysterieuze ervaring. Deze regio is meerdere malen decor geweest van grote films en series. Naast het prachtige landschap zijn de mensen uit de dorpen opvallend gastvrij.

Sardinië

Sardinië een prachtig eiland. De stranden van het eiland wordt als hagelwit ervaren. Daarom wordt Sardinië ook wel gezien als de mooiste Bounty bestemming van Europa. Ook op cultureel gebied valt er veel te zien op het eiland. Uit de oude bezettingen zijn overblijfselen te zien. De fantastische typische keuken in Sardinië is alleen al de moeite waard om er eens heen te gaan. Dit is wel mijn favoriete zonvakantie binnen Europa!

Andalusië

Wanneer ik in deze regio kom voelt het als thuis komen. De manier van leven, het klimaat en de overheerlijke tapas. Het leven is hier zo goed. In Andalusië vind je de mooiste steden van Spanje. Denk aan Malaga, Cordoba, Granada en Sevilla. De mooiste witte dorpjes zijn een lust voor het oog. Andalusië is tevens het hart van de Flamengo. Laat je mee slepen tijdens een van de levendige shows. Ik kom hier jaarlijks om een weekje uit te rusten en omdat ik niet zonder kan!

De Alpen

Het gebergte die door meerdere landen loopt. Het Alpen gebied bevind zich in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Frankrijk. De gebergte zijn zeer gewild door Wintersporters maar ook kunnen natuurliefhebbers hun geluk op in deze regio. De regio is gemaakt voor prachtige natuurfoto’s. Ieder seizoen heeft in de Alpen zijn eigen charme.

Hoop dat jullie leuke tips hebben kunnen vinden in mijn blog.

Tot de volgende blog!

Karel Verweij

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *