Azië is een werelddeel dat zeker weten minimaal één keer in je leven bezocht moet worden. De mensen zijn er open, het eten is verrukkelijk en de temperaturen daar zijn waar wij alleen maar over kunnen dromen in Nederland. Hier een aantal mooie plekken in Azië die zeker bezocht moeten worden.

Indonesië

Bali
Bali

Indonesië heeft onwijs veel mooie plekken, maar niet alles is goed bereikbaar. Daarom is Bali (wat overigens wel heel toeristisch is) een goed beginsel om een stukje Indonesië te ontdekken. Het landschap is er mooi, het eten is heerlijk en de mensen zijn erg behulpzaam.

Japan

Tokio
Tokio

Japan staat vrijwel bekend om hun aparte cultuur. Dat is daarom ook een reden om Japan te bezoeken. Maar vergeet niet het diverse eten dat ze daar aanbieden. Van een goedkope kom noodlesoepjes tot het duurste stukje vlees van de wereld. Japan is zeker niet goedkoop, maar zeker wel de moeite waard.

Singapore

Singapore
Singapore

Benoemt als één van de schoonste landen van de wereld. Singapore is niet groot maar is wel erg mooi. Vooral het hotel Marina Bay dat er zeer bijzonder uitziet. Het ziet er namelijk uit alsof er een schip staat op drie wolkenkrabbers. Daarnaast bevindt er in Singapore ‘s werelds eerste straattent met een Michelin ster. Het schijnt dus dat er tientallen mensen elke morgen in de rij staan voor een bakje rijst met kip. En dat voor rond de €2!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *