Azië is een werelddeel dat je zeker weten minimaal één keer in je leven moet bezoeken. De mensen zijn er open, het eten is verrukkelijk en van de temperaturen daar kunnen wij in Nederland alleen maar dromen (voor het grootste deel van het jaar dan). Hieronder vind je een aantal plekken in Azië die je ooit bezocht moet hebben.

Indonesië

Bali
Bali

Indonesië heeft onwijs veel mooie plekken, maar niet alles is goed bereikbaar. Daarom is Bali een goed begin om een stukje Indonesië te ontdekken. Het eiland is overigens heel toeristisch. Het landschap is er mooi, het eten heerlijk en de mensen zijn erg behulpzaam.

Japan

Tokio
Tokio

Japan staat bekend om zijn fascinerende cultuur. Dat is zeker een reden om Japan te bezoeken. Maar vergeet vooral niet het fantastische eten dat het land biedt. Van een goedkope kom noodlesoep tot het duurste stukje vlees van de wereld. Japan is niet goedkoop, maar zeker de moeite waard.

Singapore

Singapore
Singapore

Uitgeroepen tot één van de schoonste landen van de wereld. Singapore is klein, maar ook erg mooi. Vooral hotel Marina Bay ziet er zeer bijzonder uit. Alsof er een schip boven op drie wolkenkrabbers staat. Daarnaast vind je in Singapore ‘s werelds eerste streetfoodtent met een Michelin ster. Elke morgen staan er tientallen mensen in de rij voor een bakje rijst met kip. En dat voor rond de €2!

Karel Verweij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *